Veel mensen zijn onzeker over bepaalde zaken op zijn of haar lichaam. Zo zouden je tanden te geel zijn, of zo zou je te veel puistjes hebben. Er zijn door de jaren heen al veel producten op de markt gebracht om deze onzekerheden te verhelpen. Zo zijn er talloze crèmes en poedertjes, maar welke manieren werken echt? In deze blog vertellen we je meer.  

Betere huid

Je kent het vast wel. Tijdens de feestdagen heb je wat te veel en te vet gegeten. Die zie je in de dagen daarna ook terug. Je huid is wat onzuiverder geworden en je krijgt hier en daar wat puistjes. Dit is makkelijk te verhelpen door verschillende crèmes die je bij de apotheek kan kopen. Je kan de medewerkers vragen naar een geschikte crème. Hiervoor heb je geen recept nodig van de dokter.  Naast verschillende crèmes kan je zelf ook wat doen tegen puistjes en een onzuivere huid. Reinig je huid bijvoorbeeld met lauw water. Heet water droogt de huid op en van koud water gaan de poriën niet genoeg open. Reinig je huid 30 tot 45 seconden lang. Gebruik hierbij face wash, dit reinigt je huid goed en voorkomt een vette huid.   

Wittere tanden

Iedereen wil het wel: wittere tanden. Maar het liefst wil je ze niet laten bleken bij de tandarts. Zelf tanden bleken kan nu heel gemakkelijk vanuit huis. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een tandenbleekset. Het werkt als volgt: de kit beschikt over een opzet stukje waar je gel in moet doen. Deze gel zorgt ervoor dat de verkleurde moleculen in je tanden witter worden. Doe wat gel op het opzet stukje en plaats de kit in de mond. Na 10 minuten is het bleekproces klaar en kan je genieten van een wittere lach!  Deze manier van tanden bleachen blijkt ook nog een veiliger te zijn voor je tanden dan traditioneel bleken. In de formule van de tandenbleekset voor thuis zitten drie actieve componenten die zorgen voor veiligheid en versterking van de tanden. Daarnaast voorkomt deze formule gevoeligheid na het bleken van de tanden.   

Haarverzorging 

Je haar verzorgen is enorm belangrijk. Zo wil je niet dat je haar te droog wordt, omdat het alleen maar voor zorgt dat je er meer omkijken naar hebt. Tegen droog haar zijn er verschillende goede shampoos die dit kunnen verhelpen. Bijvoorbeeld zilvershampoo. Was je haar echter niet te vaak, dit kan je haar erg beschadigen. Kam je haar voldoende en vermijd zo veel mogelijk stijl- en krultangen.