Voor in de koude maanden is het leuk om je personeel rond te laten lopen met gepersonaliseerde mutsen. Er zijn echter verschillende manieren om dit te doen. Zo kan je ervoor kiezen om mutsen te bedrukken, maar kan je ook mutsen borduren. Beide mogelijkheden zijn goed, maar hebben ook hun eigen voor- en nadelen. Om de juiste keuze te kunnen maken is het handig om deze punten even met elkaar te vergelijken. Naast de manier van drukken is de stof van de muts natuurlijk ook erg belangrijk.

Mutsen borduren

Veel mensen vinden dat een geborduurd logo er wat netter uitziet. Het grootste voordeel van een geborduurd logo is dat een borduring niet zal slijten en dat het dus voor altijd blijft. Dit kan wel het geval zijn bij een opdruk. Bij borduren wordt met een naald de tekst of logo op de ondergrond genaaid. De grootste andere voordelen zijn dat bij borduren de kleur langer mooi blijft, waardoor je ze langer kan gebruiken. Hiernaast is een borduring natuurlijk ook wasbestendig. En deze voordelen maken het eigenlijk een duurzame oplossing.

Mutsen bedrukken

Mutsen bedrukken heeft ook zijn eigen voordelen. Zo wordt er een speciale transferdruk gebruikt waardoor de muts met hitte bedrukt wordt. De logo wordt als het waren op de muts geplakt, maar op een manier dat het er niet meer zo eenvoudig af gaat. Het is een stuk goedkoper als borduren en is dus handig wanneer je grote aantallen moet bestellen. Hiernaast gaat het een stuk sneller, waardoor de levertijd erg kort is. Ten slotte kunnen bij bedrukkingen kleine details veel mooier naar voren komen. Wanneer je ervoor kiest om mutsen te bedrukken, dan kan je op www.bedrukken.nl terecht voor meer informatie een een goede prijsindicatie.