Werken in de bouw en techniek vraagt erom je lichaam te beschermen tegen risico’s van het vak. Dagelijks wordt je blootgesteld aan schadelijke stoffen of aan materialen die splinters achterlaten. Investeer daarom in goede werkkleding die jou en je werknemers beschermt. Dat betekent dat je je moet verdiepen in de kwaliteit van de werkkleding en wat voor kleren en attributen je nodig hebt in jouw werkgebied.

In deze blog behandelen we diverse factoren waar je aan moet denken als je veilige en beschermende werkkleding wilt aanschaffen. En wil je een uniform van hoge kwaliteit dragen, lees dan vooral verder. We gaan het hebben over Tricorp workwear, een merk waar je u tegen zegt en dat je kunt bestellen en laten bedrukken bij Shirtsenzo.

Welke kleding van Tricorp workwear draag jij naar je werk?

Om jezelf tijdens riskante werkzaamheden te beschermen, is het essentieel om kwalitatieve werkkleding te dragen. Niet alleen met oog op de Arbowetgeving waarin je leest over de voorschriften die gepaard gaan veilige werkomstandigheden. Als werkgever wil je je personeel verantwoord aan het werk zetten. Dat betekent dat je zorgt voor goed gereedschap waar ze efficiënt en productief mee werken, maar ook dat je maatregelen neemt om hun veiligheid te waarborgen. Een manier om je werknemers veiliger te laten werken, is door ze Tricorp workwear te laten dragen. Met de werkkleding van dit merk kun je erop vertrouwen dat je personeel comfortabel aan het werk kan en beter beschermd is tegen mogelijke risico’s.

Waar kunnen we dan aan denken als we Tricorp workwear willen bestellen? In de eerste plaats de reguliere kledingstukken die je werknemers aantrekken voor ze naar werk gaan. Een goede Tricorp werkbroek die niet alleen netjes oogt op de werkvloer, maar die vooral comfortabel zit. Van stevig materiaal, met een aantal diepe steekzakken en een goede pasvorm draag je de werkbroek dag in dag uit naar je werk. Ook verkrijgbaar in een short versie, mits het in jouw werkbranche verantwoord is een korte broek aan te trekken.

Tot je Tricorp workwear outfit hoort vervolgens ook een goed T-shirt of polo dat voor de rest van de dag comfortabel aanvoelt. Om je bedrijf met je werkkleding te vertegenwoordigen, kun je ervoor kiezen de effen shirts of polo’s te laten bedrukken door de specialisten van Shirtsenzo. Zij weten met hun technieken jouw bedrijfslogo perfect neer te zetten. Ook de sweaters en werkjassen van Tricorp zorgen met hun kwalitatieve materialen voor extra bescherming én draag je met de opdruk van je logo, om de herkenbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Je werkkleding aanvullen met goede attributen

Je outfit volstaat niet met het dragen van een werkbroek, -shirt en -jas. Althans, afhankelijk van de branche waarin je werkt en de werkzaamheden die je uitvoert, zul je je Tricorp workwear moeten aanvullen met attributen om je handen, hoofd en gezicht te beschermen. In eerste instantie denk je dan aan een helm, veiligheidsbril en gehoorbescherming. Maar zit je de hele dag op je knieën om stoeptegels te leggen, dan wil je je knieën beschermen met stevige kniekussens van Tricorp. Of voer je je werkzaamheden regelmatig uit onder koude omstandigheden met lage temperaturen, dan maak je het voor jezelf comfortabeler met een goede jas, een fijne muts en thermokleding onder je werkkleding. Want risico’s zitten ‘m niet alleen in rondvliegende materialen of gevaarlijke gassen die vrijkomen. Een langdurige blootstelling aan te lage temperaturen kan resulteren in een afgekoeld tot onderkoeld lichaam. Dan heeft warm en isolerend kleding toch de voorkeur.

En wil je opvallen, omdat je bijvoorbeeld op de weg of in het donker aan het werk bent? Draag dan de High Visibility werkkleding van Tricorp. Met oranje en gele neonkleuren en reflectiestrepen zijn jij en je personeel te allen tijde zichtbaar voor weggebruikers of andere omstanders. Bekijk de reflecterende producten van Shirtsenzo met hesjes, shirts, jassen en broeken waarmee je van top tot teen goed zichtbaar bent. Niet alleen als je aan de kant van de weg aan het werk bent, maar ook handig om te dragen op een groot event waar je midden in een mensenmassa moet opvallen.

Duurzame werkkleding van Tricorp

Hecht je naast veilig en verantwoord werken, ook aan werken in zo groen mogelijke omstandigheden? Om klimaatverandering waar mogelijk tegen te gaan en je bijdrage hieraan te leveren, kies je voor duurzame werkkleding. Want hoe mooi is het als we in de branche waarin we werken oog hebben voor duurzaamheid en alle zeilen bijzetten om milieuschadelijke factoren tegen te houden? Als je het mij vraagt verdiept iedere werkgever zich hierin, door te beginnen met het aanschaffen van kwalitatieve en duurzame werkkleding. Met de hoge kwaliteit van Tricorp workwear gaan de werkkleren lang mee. Intensief gebruik in combinatie met veel wasbeurten is van geringe invloed op de werkkleding en doet niets af aan de kwaliteit. Dat is al één factor waarmee de werkkleding aan duurzaamheid wint. Daar komt bij dat de werkkleding gemaakt is van organische en recyclebare grondstoffen en materialen, waarmee aandacht is gegeven aan het zoeken naar duurzame oplossingen in de productie van werkkleding.

Tricorp workwear kopen bij Shirtsenzo

Met jouw keuze voor een gepast werkuniform van Tricorp, waarbij je kleding en attributen hebt geselecteerd voor je werknemers, maak je die compleet met je bedrijfslogo. Het plaatsen van je logo en leus op de werkkleding is effectief om je bedrijf herkenbaar te maken richting de omgeving en de betrokkenheid tussen je medewerkers onderling te vergroten. Hiermee geef je een persoonlijke touch aan de werkoutfit. Diverse druktechnieken waar je bij Shirtsenzo uit kunt kiezen, zodat je een uniek en stijlvol resultaat krijgt:

  1. Zeefdruk
  2. Sanflex en Premium-techniek
  3. Borduurtechniek

Wil jij je werknemers in kwalitatieve Tricorp workwear steken die de veiligheid tijdens de werkzaamheden verhoogt en jouw bedrijfsnaam tentoonstelt? Bekijk het brede assortiment van Shirtsenzo, waar je een compleet werkuniform koopt voor je personeel. Van basis shirts en broeken die je laat bedrukken tot opvallende High Visibility kleding die je draagt tijdens je werkzaamheden langs de weg. Voor vragen over de werkkleding van Tricorp of van een ander merk, kun je vrijblijvend terecht bij de experts van Shirtsenzo. Zij beantwoorden al je vragen over je bestelling en over de mogelijkheden voor het laten bedrukken van de werkkleding. Met de Tricorp workwear zorg je met verantwoordelijkheid voor je personeel dat zij comfortabel en veilig werken.